Copii tratați printre gândaci la Secția de Pediatrie

Data:

Copii tratați printre gândaci la Secția de Pediatrie. Imaginile au fost făcute publice de o mămică de 20 de ani, dintr-o localitate din nordul județului.

Șocată de ceea ce a găsit în salon, femeia a postat imaginile pentru a arăta condițiile din Spitalul Județean de Urgență.

„În imagini se poate vedea cum merg gândaci prin saloane. Mizeria ruptă parcă dintr-un film de groază și, dacă va uitați mai bine, se poate vedea și cum intră curentul pe la geam.

Venim în spital să ne tratăm copiii și iei alte boli și ne mai mirăm și de ce. Unde este Ministerul Sănătății?”, a comentat tânăra.

Citește și: DNA a clasat dosarul lui Ion Mocioalcă, cu 4 zile înainte ca acesta să fie numit vicepreședinte al Curții de Conturi

Ce spune directorul spitalului

Ca ironia sumbră să fie completă, pe imagini se pot vedea gândaci care se plimbă pe desenul care reprezintă un gândăcel pe perete. Imaginile au ajuns și în posesia managerul unității sanitare, care a dispus imediat o serie de măsuri. 

„Am discutat deja cu medicul de gardă. I-am solicitat să mute pacienții din salonul respectiv, până la dezinsecția totală. Am solicitat o notă explicativă responsabilului cu dezinsecția în spital.

S-a stropit chiar în urmă cu câteva zile”, a precizat medicul Monica Adăscăliței, managerul general al SJU Mavromati.

Fotografii în Monitorul de Botoșani!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related