Incendiu la Spitalul de Copii din Galați – Laboratorul a luat foc 

Data:

Alertă la Spitalul de Pediatrie dupa ce laboratorul unității a fost cuprins de flăcări. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru lichidarea incendiului care a distrus o bună parte din aparatură.  Zeci de persoane, cadre medicale, copii si parinti au fost evacuate.

Update – Incendiul a fost lichidat fără probleme. S-a stabilit că incendiul a fost provocat de un neon, aceeași cauză care a determinat un incendiu, în același spital, în toamna anului trecut.

„La data de 19 ianuarie 2022, ora 16.09, polițiștii din Galați au fost sesizați telefonic prin 112 cu privire la faptul că, la Spitalul de Urgență pentru Copii Sfântul Ioan din Galați s-a declanșat alarma de incendiu, iar, la etajul 2 al clădirii, de la laboratorul de analize se vede fum.

Citește și: VIDEO De ce vrea Crin Bologa, procurorul-șef al DNA, să candideze pentru un nou mandat

La fața locului au ajuns atât echipaje de poliție, cât și din cadrul ISU Galați, iar, după intervenția celor din urmă, s-a stabilit faptul că alarma de incendiu s-a declanșat urmare a unui scurtcircuit la o lampă de iluminare, amplasată în plafon. Nu au fost victime. S

-au autoevacuat 50 de copii, alături de 30 de aparținători și de 20 de cadre medicale. În cauză, se va întocmi dosar penal pentru distrugere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Galați, citați de Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...