Înțelegere pentru înlocuirea liderului PNL Olt | Reporter24

Data:

Înțelegere pentru înlocuirea liderului PNL Olt. În pragul alegerilor, un senator și un primar s-au întâlnit pentru a pune la cale viitorul filialei oltenești a Partidului Național Liberal.

Marian Vasile şi Mario De Mezzo vor să-i ia partidul lui Gigel Sorinel Ştirbu şi primii paşi au fost deja făcuţi, scrie Reporter24.

Gazeta Nouă a intrat în posesia unor fotografii de la o întânire a primarului din Studina cu fostul său şef, senatorul Liviu Voiculescu, între timp trecut la PSD.

Citește și Trei zile de Open Data Hachathon. Ce am descoperit căutând cheltuielile primăriilor

Actualul preşedinte PNL Olt, absent din viața publică

Lui Știrbu i-a pus gând rău și Mario De Mezzo, care vizează postul eligibil de deputat al PNL, după ce şi-a dat seama că are şanse infime în bătălia pentru Primăria Slatina, notează jurnaliștii din Slatina.

Surse liberale au declarat că Marian Vasile i-a cerut ajutorul lui Liviu Voiculescu pentru a-l îndepărta din funcţie pe deputatul Gigel Sorinel Ştirbu, preşedintele PNL Olt care n-a mai avut apariţii publice după consfinţirea alianţei dintre PSD şi PNL pentru europarlamentare.

Senatorul şi primarul s-au văzut chiar în fieful celui din urmă, la Studina.

Citește și Începe Hackathonul bunei guvernări. Ce au făcut primarii cu banii noștri

Înțelegere pentru înlocuirea liderului PNL Olt. Miza: alegerile parlamentare

Potrivit surselor citate, Vasile şi De Mezzo au hotărât să pornească operaţiunea de cotropire a PNL, după concluzia amară că nu au cum să scoată un scor pozitiv la alegerile din 9 iunie, în bătălia cu PSD.

La rece, a rezultat că vor putea să emită pretenţii pentru patru sau cinci primării din 112, iar candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean, Emanuel Oproiu, va scoate sub scorul partidului.

De reţinut este că tot Ştirbu a fost cel care l-a impus pe Oproiu ca şi candidat, după ce el nu şi-a asumat înfruntarea cu Marius Oprescu, actualul preşedinte al Consiliului Județean Olt şi al PSD Olt, de teamă că înfrângerea va fi mai mult decât ruşinoasă.

Astfel, primarul din Studina şi fostul prefect de Olt vor să preia partidul şi să poată să facă ei jocurile pentru următorul scrutin, cel parlamentar, singurul care contează pentru Gigel Ştirbu.

Continuarea în Reporter24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un profesor simpatizant PNL a folosit elevii în campania electorală | Reporter24

Un profesor simpatizant PNL a folosit elevii în campania...

Pitești Half Marathon s-a încheiat. Ce urmează în 2025 | Argeș Sport

Pitești Half Marathon s-a încheiat. Ce urmează în 2025,...

Aglomeraţiile periurbane, o alternativă tot mai căutată | Banatul Azi

Aglomeraţiile periurbane, o alternativă tot mai căutată. Tendința a...