Firma care a mobilat biroul primarului din Stâlpeni (Argeș) va executa modernizarea unui drum

Data:

Imediat după ce a fost reconfirmat în funcția de primar al comunei Stâlpeni, Gabi Șerbănoiu se repunea în drepturile salariale prin Dispoziția 251 din 29.10.2020, care stipula pentru dumnealui și câteva sporuri la salariu, respectiv de 5% pentru „achiziția unui buldoexcavator” și alte 15% pentru „modernizare – dotare Cămin Livezeni”.

La salariul de bază de 10.035 de lei conform aceluiași document, asta însemnând 500 de lei lunar pentru buldo și încă 1.505 lei pentru căminul de la Livezeni.

Adică 2.000 de lei lunar, cam cât o pensie medie. Sporurile au fost menținute mult timp în plată, chiar și după finalizarea achiziției buldoexcavatorului, dar asta este altă poveste, una care întărește imaginea de bun gospodar, grijuliu cu banul public. Sau răspunde la întrebarea „de ce a durat atât modernizarea căminului de la Livezeni?”

Citește și: Brașovenii își pot exersa aptitudinile artistice în grădini muzicale

Important este că s-a achiziționat un utilaj pentru care primăria plătea în 2018 suma de 2.800 de lei pentru a închiria unul de la firma Prometeu SRL din Schitu Golești, firmă despre care vom mai vorbi în acest articol.

Proiectul realizat prin Asociația „GAL Drumul carelor”, a făcut ca primăria Stâlpeni să beneficieze, prin fonduri europene, de un buldoexcavator în valoare de 36.370 euro (178.000 RON la cursul BNR de astăzi), fără nicio contribuție din fonduri publice.

Continuarea, în Gazeta de Stâlpeni!


Urmăriți PressHUB și pe Google News

Sursa foto: Primăria comunei Stâlpeni

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related