Investigație Recorder: Ce se ascunde în spatele atacurilor din pădurile Bucovinei

Data:

La mijlocul lunii trecute, un incident extrem de grav petrecut într-o pădure din Bucovina a devenit subiect de breaking news pe televiziuni și a ajuns până în presa internațională. Un activist de mediu și doi jurnaliști care filmau un documentar despre tăierile ilegale de lemn au fost agresați de un grup de indivizi printre care se aflau și silvicultori ai Ocolului Silvic Dealu Negru, notează Recorder.

Unul dintre jurnaliști a fost lovit atât de tare încât și-a pierdut cunoștința, iar activistul Tiberiu Boșutar a fost bătut și umilit, fiind dezbrăcat în pielea goală sub amenințarea toporului.

Citiți mai multe pe Recorder.ro și vedeți investigația în materialul video de mai jos.

YouTube video

La mijlocul lunii trecute, regizorul și jurnalistul Mihai Dragolea, regizorul Radu Constantin Mocanu și activistul de mediu Tiberiu Boșutar au fost bătuți crunt de aproximativ 20 de persoane într-o pădure din zona Dornelor, unde filmau pentru un documentar internațional despre tăierile ilegale de pădure.

Poliția Română a transmis atunci că 11 persoane au fost identificate și duse la audieri în cazul agresării violente a acestora.

Citiți și

Garda Forestieră Suceava găsește nereguli în pădurea unde au fost bătuți jurnaliștii de către silvicultori / Deschide dosar penal tot la sesizarea unui jurnalist, după ce în urmă cu o săptămână nu s-a observat nimic suspect

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related