Discurs schimbat al șefului PNL Brăila, înainte de alegeri | De Brăila

Data:

Discurs schimbat al șefului PNL Brăila cu privire la directorul Companiei de Utilități Publice „Dunărea”.

În urmă cu patru luni de zile, atunci când DEBRAILA.ro a dezvăluit faptul că Silviu Mangiurea, directorul CUP „Dunărea”, folosește utilaje și angajați ai companiei pe propria moșie, deputatul Alexandru Popa, președintele PNL, l-a apărat public, considerând că acesta este “executat în stil sicilian”.

Practic, la acel moment, Popa a pus articolul publicat în exclusivitate de DEBRAILA.ro pe seama unui “atac politic” la adresa lui Mangiurea, deși, în realitate, era vorba, cu dovezi evidente – inclusiv fotografii, despre modul în care directorul CUP încalcă legea. Mai mult decât atât, Poliția s-a autosesizat în urma dezvăluirilor DEBRAILA.ro și a deschis dosar penal.

Citește și: Ginerele președintelui CJ Hunedoara și șeful ANAF fac parte din grupul „select” al „oamenilor de succes” dintr-un județ sărac

În timp ce primarul Marian Dragomir și Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean, s-au delimitat de Mangiurea și i-au cerut public demisia – solicitări ignorate de directorul CUP – Popa, șeful PNL Brăila, îl considera o victimă a unei “execuții”. Dragomir și Chiriac sunt membri PSD, la fel ca Mangiurea.

Discurs schimbat la 180 de grade

„Ceea ce se întâmplă astăzi în presă cu domnul Mangiurea e doar o execuție în stil sicilian, în stil mafiot, între membrii PSD. (…) Știm destul de bine, că acolo este o bătaie între niște lupi tineri care vor să omoare lupii bătrâni, probabil cum erau în haitele de odinioară. Acești oameni au simțit că nivelul simpatiei brăilenilor nu este unul ridicat vizavi de domnul Mangiurea”, declara Popa în decembrie 2023.

Azi, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri și după mai bine de patru luni de la acel moment – când Mangiurea era “executat în stil sicilian” – tot șeful PNL folosește dezvălurile DEBRAILA.ro într-un comunicat de presă, dezvăluiri pe care le ridiculiza și le punea pe seama unor comenzi politice acum patru luni de zile.

Continuarea, în DEBRAILA.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: debraila.ro

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

50 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor de termoficare în Oradea | Bihoreanul

Primăria Oradea a depus joi la Ministerul Energiei un...

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro la Oradea | Bihoreanul

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro...