Jandarmul care i-a pus la punct pe scandalagiii din Costineşti a fost în Legiunea Străină. Doi dintre bătăuşi sunt infractori periculoşi

Data:

Jandarmul care i-a pus la punct pe scandalagiii din Costineşti a fost în Legiunea Străină. Doi dintre bătăuşi sunt infractori periculoşi.

Jandarmul filmat în timp ce se bătea cu mai mulţi scandalagii pe plaja din Costineşti este un fost luptător din trupele de elită ale Legiunii Străine.

Înainte să se înroleze, acesta a fost rugbist la un club din Mangalia. În acelaşi timp, doi dintre turiştii implicaţi în scandal sunt cunoscuţi ca infractori periculoşi, atât în ţară, cât şi în străinătate, scrie Gândul.

Bătaia generală a avut loc, marţi, pe plaja din Costineşti iar jandarmul a fost lăudat de mulţi români pe reţelele sociale pentru faptul că i-a pus la punct pe scandalagii. Pe de altă parte, au existat şi persoane care au criticat faptul că jandarmul i-a lovit pe infractori.

De la ce a început scandalul

Scandalul s-a declanşat după ce poliţiştii şi jandarmii au intervenit pentru a despărţi două grupuri de turişti care s-au încăierat.

În loc să se potolească, unii dintre scandalagii s-au repezit la oamenii în uniformă. Unul dintre bătăuşi chiar l-a atacat pe la spate pe unul dintre jandarmi şi a sărit în cârca acestuia pentru a-l pune la pământ, însă militarul a reuşit să evite atacul.

Ulterior, din alte imagini, se vede cum un bărbat îl înjură şi îl ameninţă pe acelaşi jandarm.

Citește și Doi elevi au dus România pe primul loc la nivel mondial. Ei şi profesorii lor explică ce se află în spatele unui mare succes

Ulterior, subofiţerul i-a tras o palmă, fapt care i-a înfuriat pe prietenii celui lovit, care au sărit la bătaie. Poliţiştii au început să dea cu spray lacrimogen, în timp ce jandarmul s-a luat la bătaie cu un bărbat care a încercat să-l lovească.

Jandarmul a fost lovit de scandalagii

După ce a blocat, cu braţele, câteva lovituri, militarul l-a lovit cu piciorul, după care i-a tras un pumn în bărbie. În urma loviturii, atacatorul a căzut secerat, iar jandarmul i-a mai tras una, ca să fie sigur că acestuia i-a trecut cheful de scandal.

Imediat, angajatul Ministerului de Interne a fost atacat, în mod violent, de un al doilea bărbat, pe care nu a reuşit, însă, să-l lovească în plin, deoarece a fost prins şi imobilizat de poliţişti şi de către angajaţii unei firme de pază.

Surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au dezvăluit, pentru Gândul, că jandarmul care apare în imagini în timp ce se luptă cu agresorii furioşi este fost soldat în cadrul Legiunii Străine.

Sursele citate au afirmat că bărbatul este originar chiar din Costineşti şi este fost rugbist la un club din Mangalia. (The Epochtimes Romania)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum județean, alternativă la DN 7 Valea Oltului, va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

După asfaltarea DJ 703H, drum județean alternativă la DN...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...