Judecătoarea Andrea Chiș, membru CSM, pleacă din magistratură

Data:

Judecătoarea Andrea Chiș de la Curtea de Apel Cluj și membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pleacă din magistratură după 27 de ani. Ea arată că va explica motivele acestei decizii în ședința de mâine a Secției pentru judecători a CSM.

„După 27 de ani în magistratură, ani în care am parcurs treptele profesionale de la judecător de judecătorie, la tribunal și curte de apel, cariera fiindu-mi încununată de încrederea cu care m-au investit colegii mei, alegându-mă să-i reprezint în Consiliul Superior al Magistraturii şi punându-şi cariera în mâinile mele, azi am depus cererea de eliberare din funcția de judecător prin pensionare”, arată Andrea Chiș pe pagina de Facebook.

Pensionarea va deveni efectivă din 7 ianuarie anul viitor.

Andrea Chiș este judecător la Curtea de Apel Cluj și face parte din aripa reformistă a CSM.

Lector universitar dr. la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Chiș a scris și a coordonat proiectul TAEJ – Transparență, Accesibilitate și Educație Juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar, având ca și componente comunicarea interprofesională offline și online, precum și cu celelalte puteri ale statului și mass media.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției. Mai colaborează cu Europa Liberă România.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related