Jurista de la Spitalul Lupeni care înregistra mesaj cu tentă sexuală în timpul programului, iertată de conducere

Data:

Jurista de la Spitalul Lupeni și-a făcut cont de Tik-tok, iar mesajele video cu tentă sexuală pe care le postează sunt înregistrate în timpul programului, în biroul din unitatea medicală.

Irina Lucia Nistor s-a înregistrat pe pe rețeaua de socializare cu numele de utilizator @licuricizapacit, are peste 8.000 de urmăritori și peste 88.000 de persoane care i-au apreciat contul.

Gazeta de dimineață a descoperit că o parte dintre filmulețele cu mesaje cu tentă sexuală sunt înregistrate în timpul programului, chiar în biroul în care lucrează jurista de la Spitalul Lupeni.

Citește și: Pe umerii cui mai stă statul român?

„Nu scrieți în privat, că nu știu să citesc”

Cu acest mesaj îi întâmpină Irina Lucia Nistor pe urmăritorii de pe TikTok.

„Mi-am dat două palme la funduleț înainte să plec de acasă. Așa că nu-mi pasă dacă sunt obraznică azi că pedeapsa e luată”, sună unul dintre mesaje postate de jurista de la Spitalul Lupeni, descoperit de Gazeta de Dimineață. „Când nevasta are chef de ceartă, dezbracă-te”, le dă ea sfaturi bărbaților.

Jurista de la Spitalul Lupeni pune mesaje cu tentă sexuală pe Tik-tok
Jurista de la Spitalul Lupeni pune mesaje cu tentă sexuală pe Tik-tok

Anchetată de colegi, care s-au întâlnit să analizeze faptele

După ce publicația din Hunedoara a făcut public faptul că filmulețele sunt înregistrate în timpul programului, primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță, a declarat că a cerut o anchetă.

Doar că cercetarea s-a încheiat cu „un avertisment verbal”, adresat Irinei Nistor.

Măsura a fost anunțată de primar, care a declarat pentru Gazeta de dimineață că angajata „și-a cerut scuze și a promis că nu mai face”. Potrivit primarului, decizia a fost luată în urma unei analize efectuată de „câțiva angajați” ai spitalului care s-au întâlnit să cântărească faptele juristei Irina Lucia Nistor.

Această formă de sancțiune nu există însă prevăzută în Codul Muncii. 

Citește și: 5.000 de lei în plus la pensie pentru un judecător care a muncit o lună în penitenciar

Supărată că i-a fost încălcată „viața privată”

Irina Lucia Nistor este angajată consilier juridic gradul I, la spitalul din Lupeni, din data de 26 octombrie 2022. La proba scrisă, angajată a obținut 57 de puncte, iar la interviu 73 de puncte. Astfel, Irina Lucia Nistor a fost declarată admisă cu 65 de puncte.

„Pentru ca tot ce am de făcut, fac cu mult înainte de termen, iar calitativ nu-mi poate nimeni reproșa nimic. Este un defect dacă în loc sa stau 1 zi să concep și să scriu un document (cum fac alții), eu il fac în 2 ore?

Și îmi voi face în continuare meseria așa cum știu, indiferent de ce ar spera unii”, a declarat Irina Lucia Nistor, întrebată fiind de ce face TikTok în timpul programului.

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi | Știri Craiova

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi, în...