Lecție de fotbal și scor de neprezentare ale Spaniei în meciul de debut al României la EURO U21

Data:

Naționala de tineret a României nu a avut un debut strălucit la cel de-al treilea turneu final consecutiv la care participă. În fața unui adversar de calibru mondial, Spania, jucătorii lui Emil Săndoi au pierdut cu scorul de 0-3 (0-0). Golurile ibericilor au venit după pauză și au fost marcate de Alex Baena (Villarreal), Juan Miranda (Betis Sevilla) și Sergio Gomez (Manchester City).

Tricolorii au jucat de la egal la egal prima repriză cu vedetele din Primera pe care selecționerul Santi Denia le-a aliniat la start, cu jucători de la FC Barcelona, Atletico Madrid, Villarreal, Sociedad sau Betis, printre altele.

Prudența a fost cuvântul de ordine trasat de Emil Săndoi, care știa că dacă va juca deschis în fața furiei roja va suferi un eșec usturător. O singură ocazie s-a înregistrat, și aceea a fost ratarea campionatului! Abel Ruiz (Braga) a trimis pe lângă poartă din 2 metri, la capătul unei faze lucrate perfect de colegii lui.

În partea a doua, însă, spaniolii nu au mai glumit și chiar din prima secundă au declanșat o multitudine de șarje ofensive. Cum era de așteptat, defensiva României a cedat, ba chiar de trei ori. În minutul 83, Pantea a scos de pe linia porții după o fază ca pe Playstation a ibericilor.

După prima zi, Spania și Ucraina sunt echipele cu 3 puncte din Grupa B, în timp ce România și Croația vor porni de la 0 și vor încerca să atace promovarea în turul superior.

Continuarea în Argeș Sport


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Gara de Nord are de acum un sistem digital de informare extins

Sistemul digital de informare pentru călători a fost extins...

Liderul chinez Xi Jinping a a fost primit de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Liderul chinez Xi Jinping a început luni o vizită...

Ce rute recomandă poliția șoferilor pentru a evita aglomerația

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ia în...