Liber la răfuieli în stradă, în Botoșani. Agresori extrem de violenți scapă fără măsuri drastice

Data:

Liber la răfuieli în stradă, în Botoșani. Tot mai multe atacuri extrem de grave petrecute în ultima perioadă în judeţ au rămas fără măsuri drastice pentru agresori. Aşa se face că în trei situaţii de agresiuni de o violenţă ieşită din comun agresorii au scăpat de după gratii după numai 24 de ore.

Cel mai recent astfel de exemplu este şi cazul celor nouă persoane reţinute în cazul conflictului de sâmbătă la amiază, de pe strada Primăverii. Deşi s-au folosit răngi, scânduri, chiar şi o toporişcă, iar poliţiştii au decis să îi reţină pe toţi, timp de 24 de ore, ulterior procurorii au propus plasarea lor sub control judiciar.

Citește și: Fostul președinte al CSM a câștigat, într-un singur termen, dreptul de a conduce după ce i-a fost suspendat permisul

Aşa se face că după cele 24 de ore petrecute după gratii, cei nouă implicaţi în conflict au fost aduși pe rând în faţa judecătorului, care a acceptat propunerea de plasare a lor sub control judiciar. Una dintre motivări pentru această decizie a fost şi faptul că aceştia s-au bătut între ei, fără ca alte persoane să fie afectate. În plus, chiar şi cei răniţi nu ar fi suferit traumatisme care să le pună viaţa în pericol.

Decizia pare totuşi de neînţeles în condiţiile în care răfuiala celor două clanuri sucevene care s-au răfuit la Botoşani s-a produs în plină stradă, iar pentru capturarea celor implicaţi s-a dat alertă maximă, intervenind toate forţele de ordine disponibile, inclusiv mascaţii. Chiar şi răniţii au fost flancaţi în spital de trupele speciale, iar asupra susţinătorilor care veniseră să se intereseze de starea lor s-au găsit arme albe.
Continuarea, în Monitorulbt.ro

Citește și: O minciună despre cerealele din Ucraina demontată: din 3 milioane de tone care au intrat în România, doar 4 probe au avut probleme

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Victor Micula scapă de închisoare | Bihoreanul

Victor Micula scapă de închisoare, într-un dosar în care...

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina | Oglinda de Azi

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina...

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști | Aktual24

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști....