Înregistrarea video care-l surprinde pe jurnalistul Marian Olaianos agresând-o fizic pe colega sa Nadine Vlădescu, în incinta TVR

Data:

Pe 2 noiembrie 2022, Nadine Vlădescu l-a reclamat pe Marian Olaianos conducerii TVR pentru agresiune fizică și verbală asupra sa. Vlădescu a spus că ei se aflau într-o relație amoroasă, devenită toxică între timp. Olaianos a susținut că a fost vorba doar de un flirt, scrie Libertatea.

Jurnalista a fost agresată în toamna lui 2022, când ea și Olaianos se aflau în clădirea administrativă a instituției publice. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În înregistrare se observă cum Marian Olaianos o prinde pe Vlădescu cu mâinile de gât și o împinge cu brutalitate la perete.

Citește și: Vasele ceramice de la Horezu, la modă în întreaga lume. Cumpărate de decoratori celebri

După 4 luni de anchetă internă, Comisia de disciplină a TVR a apreciat că „sunt dovedite actele de agresiune fizică și verbală împotriva jurnalistei Nadine Vlădescu” și a decis să-l concedieze pe Olaianos. În fața comisiei, Olaianos a recunoscut că a apucat-o de gât, dar a susținut că nu a lovit-o.

Contactat telefonic, Marian Olaianos nu a dorit să comenteze imaginile.

Pe 17 octombrie 2022, jurnalistul Marian Olaianos intră în clădirea administrativă a TVR, cu acces din strada Ermil Pangratti, din centrul Bucureștiului, fiind urmat de colega sa de la Cultural, Nadine Vlădescu. Era ora 13.34. Momentul este surprins de una dintre camerele de supraveghere instalate la intrarea în clădire, în hol.

Citeşte întreaga ştire și vezi înregistrarea video în Libertatea


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video Libertatea)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related