Licitaţia mega-parcării de la Spitalul Judeţean din Oradea a fost contestată de o firmă din grupul Selina

Data:

Construcţia mega-parcării de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, estimată la peste 48 milioane lei, este blocată în faza de licitaţie. Constructorul Drum Asfalt, din grupul Selina, unul din cei cinci participanţi la licitaţie, a contestat procedura de achiziţie.

„Firma clasată pe locul doi a contestat rezultatul procedurii de selecţie a constructorului viitoarei parcări de la Spitalul Judeţean”, a declarat pentru Bihoreanul şeful Direcţiei Patrimoniu Imobiliar, Lucian Popa.

Citește și: De la oamenii președintelui la favoritul lui Hellvig

În cadrul procedurii de achiziție, două oferte au fost respinse în faza de evaluare tehnică, iar din cele trei oferte care au ajuns să fie evaluate financiar, cea mai bună a fost considerată de comisia de licitație oferta depusă de firma Construcţii Bihor.

Constructorul viitoarei parcări, indiferent cine va fi, are toate şansele să piardă această vară în care ar fi putut lucra.

Continuare în Bihoreanul!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related