LIVE VIDEO Amânată pentru vizita lui Iohannis, inaugurarea podului suspendat de la Brăila are loc azi – este al treilea ca mărime din Europa

Data:

Podul suspendat de la Brăila, al treilea ca mărime din Europa şi cea mai mare investiţie de infrastructură din ultimii 30 de ani, este inaugurat astăzi.

Lucrările încă nu sunt complet finalizate, sute de muncitori au lucrat inclusiv în ultimele nopți, pentru ultimele finisaje, iar drumul principal de legătură cu malul din Tulcea nu va fi gata decât abia la final de an.

Citește și Deputatul PSD Mihai Fifor, prins că a mințit în CV. De două ori

Presshub a scris că principalul motiv pentru care deschiderea circulației pe pod a fost amânată de pe 27 iunie pe 6 iulie este tocmai faptul că președintele Iohannis își dorește să fie prezent la evenimentul de la Brăila. Data inițială de 27 iunie fusese anunțată, înainte de rotativa guvernamentală, chiar de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Președintele Klaus Iohannis participă la ceremonia de inaugurare a podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. Alături de el și Sorin Grindeanu, premierul Marcel Ciolacu, fostul premier Nicolae Ciucă și fostul premier Mihai Tudose.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
1 COMENTARIU
  1. Bună ziua,

    Vă mulțumesc anticipat pentru efort și pentru răspunsuri.
    Mă interesează:
    1. Inaugurarea Yohonneys de adineaori, implică practic și accesul la circulație… pentru cine? De azi?
    2. Apoi, în caz că beneficiez de acces, există vreun avantaj în km, timpi, taxe, pentru care să aleg podul de aur în locul tbac-ului? (Chiar am nevoie să știu ce aleg ca varianta optimă.)

    Cu respect, vă doresc o zi lejeră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related