Concert de muzică de film cu MH Orchestra, tenorul Ştefan von Korch şi dansatorii Tango Pasion la sala Dalles

Data:

Concert de muzică de film cu MH Orchestra, tenorul Ştefan von Korch şi dansatorii Tango Pasion la sala Dalles

„That’s Amore,” „Por una cabeza,” „Parla piu piano”, „Que vuole questa musica stasera” şi multe alte hituri din coloane sonore celebre dar şi din repertoriul universal, vor încălzi inimile iubitorilor de muzică

Concertul este centrat în jurul unor pasaje muzicale din coloane sonore iconice, dar va pune în lumină şi secvenţe celebre de muzică clasică, într-o frumoasă îmbinare de interpretări instrumentale, dansuri spectaculoase şi momente vocale solistice.

LOVE STORY – SOUNDTRACK OF LOVE sărbătorește iubirea și romantismul prin muzica ce a devenit etalon pentru aceste sentimente în întreaga lume. Printre piesele ce vor răsuna în această seară magică se numără „Parla più piano” care a cucerit milioane de inimi în filmul „Nașul”, melodia senzuală „Por Una Cabeza”, şi sentimentala „Che vuole questa musica stasera”, din filmul „Parfum de femeie”, dar și „That’s Amore” din repertoriul lui Dean Martin, un cântec ce evocă dragostea în cea mai pură formă a ei.

Orchestra de salon MH Orchestra, singura orchestră de salon din România, împreună cu tenorul Ștefan von Korch şi dansatorii TangoPasion promit o seară în care muzica va vorbi despre iubire în toate formele și expresiile sale.

YouTube video

O oportunitate specială este oferită pasionaţilor care îşi doresc şi o întâlnire  faţă în faţă cu artiştii pe care îi admiră. Aceştia au la dispoziţie un număr limitat de bilete VIP ce includ participarea la o sesiune de autografe şi un print suvenir cadou.

Concertul LOVE STORY – SOUNDTRACK OF LOVE face parte din seria Musical Extravaganza, ce oferă experienţe revigorante şi inedite iubitorilor de muzică cultă şi aduce soliştii de operă şi muzica clasică mai aproape de public şi de cei care vor să îi descopere frumuseţea, în ambientul primitor, de un rafinament cald, al Sălii Dalles.  Concertele deja confirmate ca parte a seriei sunt:

YouTube video

O SOLE MIO – Concert extraordinar de arii, canzonette şi zarzuele cu tenorul ŞTEFAN von KORCH şi baritonul ADRIAN MĂRCAN pe 29 martie la Sala Dalles

AH, MES AMIS! – Concert de arii celebre cu tenorul ŞTEFAN von KORCH şi baritonul LUCIAN PETREAN pe 19 aprilie la Sala Dalles.

Biletele se găsesc pe Eventim.ro şi Iabilet.ro.

### Despre Protagonişti:

**Ştefan von Korch (Tenor)**

Cu o carieră în ascensiune, pe plan intern şi internaţională, Stefan von Korch este aclamat pentru acutele remarcabile, ce îi permit inclusiv abordarea rolului Arturo Talbot, din opera “I Puritani” de Vicenzo Bellini, cea mai înaltă partitură scrisă pentru voce masculină.

La  nivel naţional, tenorul Ştefan von Korch a performat recent la Opera din Iaşi, în spumosul rol Camille de Jolidon, din Văduva veselă 2.0 regizată de Andrei Șerban, rol în care a fost aplaudat şi în capitală, în cadrul Bucharest Opera Festival 2023. Iar pe 14 februarie 2024 va da viaţă personajului Camille de Rosillon în montarea “Văduvei vesele” puse în scenă de Opera Română din Timişoara.

În decursul anului 2023 tenorul a făcut să vibreze inimile spectatorilor cu interpretări magistrale ale partiturii specifice vocii sale din Carmina Burana, pentru care este considerat un etalon şi a fost singurul solist român într-un turneu de 27 de oraşe în China.

Alte repere din cariera sa includ roluri de marcă în opere şi operete prezentate pe cele mai mari scene din România: „Bărbierul din Sevilla”, „Elixirul dragostei” şi „Falstaff” (Opera Naţională Bucureşti), „Rigoletto,” „Văduva veselă” şi „Văduva veselă 2.0” (Opera Naţională din Iaşi), „ Puritani” (premieră naţională) “Rigoletto” şi „Bărbierul din Sevilla” (Opera Română Cluj-Napoca) şi altele.

** MH Orchestra**  (www.mh-orchestra.com)

MH Orchestra este unica din România ce cultivă şi popularizează tradiţia germană a orchestrei de salon, şi vine în întâmpinarea melomanilor cu un repertoriu variat şi atractiv şi cu ochestraţii inovatoare. Aranjamentele orchestrale sunt concepute cu respectarea etalonulului muzicii de salon practicat între 1880 şi 1950 şi transpun în acorduri fin nobleţea, eleganţa şi efervescenţa romantică a periodei. 

** TangoPasion**

Şcoala şi comunitatea TangoPasion este fondată de Dragoş Samoil, profesor de dans, performer şi coregraf, promotor al dansului şi 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥, 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐍𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐧𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑 (cel mai mare eveniment de dans urban din Romania).

Cu o istorie de +11 ani şi +1000 de elevi instruiţi Tangopasion este un spatiu de socializare si dezvoltare personala prin dans cu peste 100 de elevi activi.

### Despre MUSICAL EXTRAVAGANZA

Concertul SOUNDTRACK OF LOVE face parte din seria de evenimente MUSICAL EXTRAVAGANZA by Allegro Productions & Agency.

Concertele au menirea de a oferi publicului bucuria întâlnirii cu nume reprezentative ale scenei lirice, într-un cadru mai restrâns, ce oferă o perspectivă diferită asupra actului artistic faţă de cea de pe impozanta scenă a operei.

Spectatorii sunt invitaţi să îşi admire soliştii preferaţi într-o atmosferă selectă, completată de un acompaniament de cameră, ce pune în valoare interpreţii într-o lumină caldă şi personală.

Această serie de evenimente reprezintă o oportunitate unică pentru iubitorii de muzică să se bucure de interpretări ale unor lucrări clasice, într-un mediu care îmbină rafinamentul artistic cu proximitatea cu publicul, sau de lucrări moderne în interpretare clasică.

Astfel, spectatorii vor putea experimenta vibrațiile și emoțiile muzicii clasice într-un mod personal și profund. Fiecare concert din seria „Musical Extravaganza” va fi susținut de artiști de prestigiu, pentru o experiență afectivă şi auditivă de excepție.

Evenimentele sunt găzduite la Sala Dalles, alegere deloc întâmplătoare. Protagoniştii Musical Extrvaganza invită publicul într-un spaţiu cu tradiţie şi istorie în peisajul cultural şi urcă pe scena pe care, de-a lungul vremii, au concertat mari muzicieni precum George Enescu (26 concerte), Dinu Lipatti, Mihai Jora, Ionel Perlea, Ion Voicu sau Virginia Zeani. 

Pentru a fi la curent cu evenimentele următoare din seria Musical Extravaganza vă invităm pe pagina Allegro Productions & Agency.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad anunță începerea activităților proiectului ,, Screening -echipamente medicale ATI nou- născuți”

Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad anunță începerea activităților proiectului ,, Screening -echipamente medicale ATI nou- născuți”

Patronatul OFA UGIR lansează soluții pentru evoluția educației din România

Soluții pentru evoluția educației din România, propuse de patronatul...

Tenorul Ștefan von Korch şi pianistul Alexandru Burcă vă invită la concertul Granada – Ecouri Mediteraneene pe 30 mai 

Tenorul ŞTEFAN von KORCH şi pianistul ALEXANDRU BURCĂ vă invită în Opereta LOUNGE