Mai multe țări suspendă zborurile din sudul Africii din cauza noii variante a coronavirusului

Data:

Germania urmează să refuze intrarea pe teritoriul său a unor călători străini care provin din Africa de Sud, după descoperirea unei variante SARS-CoV-2 – B.1.1.529 -, a anunţat vineri ministrul german în exerciţiu al Sănătăţii Jens Spah, relatează AFP. Decizia vine după ce Comisia Europeană a propus suspendarea zborurilor din Africa de Sud.

Italia a anunţat o măsură similară, vizând sosiri din Africa australă, o decizie pe care vrea să o generalizeze Comisia Europeană (CE).

Marea Britanie a anunţat că toate zborurle care provin din Africa de Sud şi din ţările vecine acesteia – Namibia, Lesotho, Zimbabwe şi Botswana – urmează să fie interzise începând de vineri, de la ora locală 12.00 (14.00, ora României).

Citiți articolul intgral pe G4Media.ro

Citiți și

Noua variantă sud-africană a coronavirusului, confirmată în Israel

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related