Fiul lui Năstase vrea să defrișeze pădurea din spatele unui club de lux din Poiana Brașov | Aktual24

Data:

Fiul lui Năstase vrea să defrișeze pădurea din spatele unui club de lux din Poiana Brașov. Mihnea Năstase, alături de partenerul său de afaceri, Horia Constantinescu (președinte al ANPC), intenționează să defrișeze o bucată din Poiana Brașov, aflată chiar în spatele clubului de lux Nuba Chalet, pentru a construi un hotel.

Acuzațiile sunt lansate de fostul șef al ANPC Brașov, Horia Susanu, fost membru PSD, un bun cunoscător al culiselor din PSD și ANPC.

„Vedem cum Mihnea Năstase a făcut o convenție (probabil schimb de teren) și a devenit proprietarul unui mare teren chiar în spate la Nuba. Interesant este de analizat că în Cartea Funciară vedem că în trecut a fost refuzată trecerea în intravilan a terenului… dar acum… a fost acceptat.

Terenul este în spate la Nuba și Năstase vrea să facă o construcție acolo chiar dacă este pădure și ar trebui să facă o defrișare amplă.

Citește și Frații Tate au fost reținuți din nou în România pentru acuzații de abuz

Fiul lui Năstase vrea să defrișeze în Poiana Brașov

Vedem cu Comisia de Circulație refuză avizul cerut de Năstase, dar… se aude că Horia Constantinescu, cu sprijinul lui Dunca Marius (președinte PSD Brașov, fost ministru al Turismului – n.red.) va rezolva problema autorizației și construcția se va realiza… este și nevoie ca musafirii Nuba să stea la ei…”, a declarat Susanu pentru Aktual24.ro.

Nuba Chalet, un club exclusivist frecventat deseori de liderii PSD, în special de ministrul Soirin Grindeanu,  este controlat de fiul unui primar PSD din Ilfov, Alexandru Nanu.

Citește și Raportul privind democrația în 2024: „România este clasificată ca o democrație electorală, dar se află într-un proces de autocratizare”

Acesta este majoritar și în firma de publicitate outdoor Euromedia, fiind un apropiat al deputatei PSD Laura Vicol (șefa Comisie Juridice a camerei Deputaților), a precizat recent G4Media.

Sorin Susanu a precizat că a sesizat neregulile de la Nuba Chalet, însă a fost tratat cu dispreț chiar în comunicările oficiale ale conducerii ANPC.

Mai multe citiți în Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
2 COMENTARII
  1. Borfași au fost/Borfași sunt încă/
    Și se vor naște în astfel de familie.
    Și când ai prieten o hahaleră ca H. Constantinescu treba merge șnur, sau brici.
    🤨

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tehnologie revoluționară testată de NASA, un motor cu reacție de numai 1,3 metri | Aktual24

Tehnologie revoluționară testată de NASA. Agenția spațială americană a...

Românii și micii 1 Mai: de 7 ori mai multe comenzi față de o zi obișnuită

Românii și micii 1 Mai. Această zi deține recordul...

Al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în ţară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii...

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursa electorală: „AUR este cea mai mare otravă”

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursă....