Mitropolia Olteniei a tăiat mai mulţi tei din curtea unei biserici, fără aviz

Data:

Mai mulți tei din curtea Bisericii Madona Dudu din Craiova au fost tăiați, marți, solicitarea în acest sens venind din partea Mitropoliei Olteniei.  RAADPFL a fost operatorul care a executat tăierea arborilor, iar Garda de Mediu Dolj anunță verificări în acest caz, pentru a stabili dacă lucrările au fost efectuate conform legii.

Potrivit reprezentanților RAADPFL Craiova, responsabilitatea cu privire la avizele necesare pentru legalitatea lucrărilor revine Mitropoliei Olteniei.

Citește și: Dragonul fermecat

„Mitropolia Olteniei a solicitat RAADPFL Craiova să execute lucrarea de tăiere a arborilor amplasați în curtea Bisericii Madona Dudu (proprietatea Mitropoliei).

Regia a întocmit un deviz-ofertă pentru executarea acestei lucrări, iar Mitropolia l-a acceptat și și-a asumat toată responsabilitatea în ceea ce privește avizele legale necesare pentru tăierea arborilor”, au precizat reprezentanții RAADPFL Craiova.

Citește articolul integral pe Reporter24.info


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24.info)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related