Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu | G4Media

Data:

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, trezește speculații pe fondul discuțiilor despre retragerea acestuia.

Candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei și-a anulat evenimentele publice în următoarele zile pe fondul discuțiilor despre o eventuală retragere din cursa pentru București, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Citește și Instanța i-a anulat 10 diplome din 11 unui membru al comisiei pentru cercetarea abuzurilor. Raport Integritate pe bune

Filmări, sedinte foto, acțiuni politice si electorale

Întrebat de G4Media.ro de ce și-a anulat acțiunile publice, Cătălin Cîrstoiu a răspuns: „Am un program electoral normal. Sunt planificate filmari, sedinte foto si alte actiuni politice si electorale, conform calendarului stabilit cu echipa de campanie”.

Rugat să spună ce acțiuni publice are programate azi și mânie, candidatul PSD-PNL a revenit cu precizări:  „Azi nu e nimic public. Dar pentru mâine voi decide în seara aceasta și vă anunț”, potrivit G4Media.ro.

La ora publicării acestui articol, ultima acțiune popularizată pe pagina de Facebook este conferința de presa de luni ținută la sediul de campanie împreună cu Sorin Grindeanu pe tema transportului din București.

Citește și „Fură” Cîrstoiu voturi de la Nicușor Dan sau îl încurcă pe Piedone? Explicații de la experți

Cîrstoiu rămâne candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Coaliția PSD-PNL a decis, luni, după patru ore de discuții că medicul Cîrstoiu rămâne candidatul susținut de alianță pentru primăria Capitalei. Lista cu semnături va fi depusă însă la Biroul Electoral abia luni.

Primarii PNL și PSD din București, dar și șefii organizațiilor din capitală au refuzat la discuția coaliției de luni să candideze din partea coaliție la Primăria Capitalei în locul medicului Cătălin Cîrstoiu, au declarat pentru G4Media surse politice.

Astfel, primarii Robert Negoiță, Daniel Băluță, Ciprian Ciucu, dar și șefii de organizații Gabriela Firea și Sebastian Burduja au respins propunerea de a intra în cursă din poziția de înlocuitori ai lui Cîrstoiu.

Continuarea în G4Media.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: G4Media.ro

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cultură de canabis, descoperită de polițiști într-un apartament

La data de 28 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de...

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis are și susținerea Turciei | Revista22

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis...

Îndemn la vot impresionant: „Un mesaj pentru nepotul meu” | VIDEO

Îndemn la vot impresionant la vot realizat de Parlamentul...

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...