Mutilată pe vecie: Drama trăită de victima fostului şef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Kövér, după ce acesta a încercat s-o ucidă 

Data:

Monştrii au chip de om şi uneori măşti de fiinţe oneste, protectoare şi iubitoare. O ştie orice femeie care a fost agresată de partenerul de viaţă şi a aflat-o şi fosta soţie a lui Paul Kövér, fost director al Poliţiei Locale Oradea, acum în închisoare pentru tentativă de omor.

BIHOREANUL a aflat că pentru femeie coşmarul continuă. Atacul fostului soţ a lăsat-o nu doar cu grave răni fizice, ci şi cu psihicul la pământ, copleşită de nelinişte, suferindă de stres posttraumatic şi anxietate. Nici nu-i greu de înţeles de ce. Peste doi ani, bărbatul va ieşi din închisoare, pentru că judecătorii Curţii de Apel l-au condamnat cu blândeţe, reproşându-i ei, în schimb, că exagerează şi că ar fi trebuit să fie mai… îngăduitoare.

Căsnicie eşuată

Întreaga comunitate a fost şocată, pe 10 ianuarie 2021, de o grozăvie petrecută în parcarea unui bloc din cartierul Prima, pe strada Oneştilor. O femeie de 45 de ani fusese înjunghiată de cinci ori de fostul soţ, pentru „vina” de a fi refuzat să se împace cu el. Bărbatul nu era fitecine, ci un om al legii, Paul Kövér, fost şef al Poliţiei Locale Oradea, instituţie unde a lucrat până în 2017, când şi-a pierdut jobul.

Continuarea în BIHOREANUL.

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni | Săptămâna Online

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni. Un...

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei  | Bihoreanul

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei nu a...