Nicolae Ciucă: Întărirea prezenței Google în România va contribui la consolidarea parteneriatului transatlantic

Data:

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit joi, la Palatul Victoria, cu vicepreședintele Google, Karan Bhatia. Potrivit premierului, întărirea prezenței Google în România va contribui la consolidarea parteneriatului transatlantic.

„Digitalizarea este cheia reducerii birocrației, care va transforma infrastructura administrativă într-una mai bună și mai eficientă. Totodată, digitalizarea va facilita tranziția țării noastre către o economie mai sigură, dinamică și bazată pe date, aliniată cu direcțiile strategice europene”, a spus, joi, premierul Nicolae-Ionel Ciucă.

Premierul spune că e nevoie de întărirea prezenței Google

Nicolae Ciucă a apreciat sprijinul oferit de Google în lupta cu amenințările cibernetice.

„Întărirea prezenței Google în România și dezvoltarea sa locală vor contribui la consolidarea parteneriatului transatlantic și la dinamizarea proceselor de cercetare-dezvoltare din țara noastră. Apreciem sprijinul oferit de Google în lupta cu amenințările cibernetice și dezinformarea online”, a mai spus Nicolae Ciucă

Citeșe mai multe despre întâlnirea prim-ministrului Nicolae-Ionel Ciucă, la Palatul Victoria, cu vicepreședintele Google, Karan Bhatia.Detalii, aici: https://gov.ro/…/intalnirea-premierului-nicolae-ionel…

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un apartament în Cluj costă 200.000 de euro, în Madrid 170.000 de euro. Ce fac tinerii

Un apartament în Cluj costă 200.000 de euro, în...

Fetele care s-au sinucis împreună, hărțuite pentru orientarea lor sexuală? Vor să fie îngropate una lângă cealaltă

Adolescentele de 15 ani, eleve în clasa a IX-a la Liceul Retezat din Uricani și Mihai Viteazu Vulcan, au fost colege de clasă în generală. După moartea lor ipotezele sunt multe, inclusiv o relație de iubire interzisă, dar și că ar fi consumat substanțe interzise.