Ca pe vremea lui Dăncilă: o frază din discursul lui Nicolae Ciucă a dispărut de pe site-ul Guvernului

Data:

Premierul Nicolae Ciucă le-a transmis miercuri tinerilor, la Forumul Studenților Români de Pretutindeni, un mesaj amețitor, care a fost omis apoi din transcriptul discursului, postat pe site-ul oficial al Guvernului.

În discursul susținut în fața studenților, chiar după ce a spus că nu dorește să folosească „cuvinte mari, cred că această activitate trebuie să fie una cât se poate de simplă”, Ciucă a continuat: „pentru că situația este și așa destul de complexă și de complicată încât nu cred că noi, astăzi, trebuie să o complicăm prin cuvinte și expresii și cred că ceea ce este cel mai important este să facem în așa fel încât să putem să creăm acel cadru prin care să facem o Românie funcțională”.

Ulterior, fraza a dispărut aproape cu totul din transcriptul de pe site-ul guvernului unde a rămas doar: „Este important să creăm acel cadru prin care să facem o Românie funcţională”

Detalii, pe Euractiv!

„Există proiecte guvernamentale pe care vrem să le ducem mai departe şi să le consolidăm, în deplină relaţie şi dialog continuu cu toate organizaţiile şi toate structurile asociative de acest fel. Iar unul dintre acestea constituie pachetul de legi ale educației, care se înscrie în proiectul de țară «România educată».

Dacă vrem cu adevărat să pornim această schimbare, atunci ea nu poate să înceapă decât de la Educație, de la tot ce înseamnă transformarea și modernizarea sistemului de educație din România.

Acestor tineri le mulţumesc şi le doresc mult succes. Ne dorim foarte mult să se întoarcă acasă şi să punem umărul împreună la tot ceea ce înseamnă responsabilitatea proiectului de ţară.

Este nevoie de contribuția fiecăruia dintre noi pentru a realiza modernizarea și reforma statului și o Românie funcţională, în care relaţia dintre stat şi cetăţean să fie cât se poate de simplă şi de onestă”, a transmis premierul pe pagina de Facebook a Guvernului.

Foto FB Guvernul Romaniei

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Arhiepiscopul Tomisului a fost trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului a fost trimis în judecată de DNA...

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...

Clotilde Armand spune că aleșii locali PSD-PNL au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1

Prefectul Capitalei, Mugur- Mihai Toader, a constatat că aleșii...