Noi falsuri ale Ministerului rus al Apărării: „Statele Unite antrenează păsări migratoare pentru a trimite din Ucraina în Rusia arme bacteriologice”

Data:

Ministerul rus al Apărării răspândește noi „falsuri” fără temei despre dezvoltarea armelor biologice în Ucraina pentru a fi distribuite în Rusia prin lilieci și păsări migratoare, transmite publicația pravda.com.ua, citând o postare pe Telegram a agenției ruse de stat Ria Novosti.

„Ministerul rus al Apărării raportează că au devenit cunoscute detaliile proiectului UP-4, care a fost implementat cu participarea laboratoarelor din Kiev, Harkov și Odesa.

Scopul său a fost să studieze posibilitatea răspândirii unor infecții deosebit de periculoase prin intermediul păsărilor migratoare, inclusiv a gripei H5N1 foarte patogenă, a cărei letalitate pentru oameni ajunge la 50%, precum și a bolii Newcastle”, se arată în postarea agenției ruse Ria Novosti, citată de G4media.ro.

„Potrivit departamentelor, era în curs de dezvoltare și proiectul R-781, unde liliecii sunt considerați purtători de potențiali agenți ai armelor biologice”, se mai arată în postarea Ria Novosti.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...