Noul șef al Gărzii de Mediu are un CV de invidiat: „Capacitate de utilizare a unui sistem dotat cu videoproiector sau cu scaner”

Data:

După ce Octavian Berceanu (USR PLUS) a fost eliberat din funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu de premierul Florin Cîţu, atribuţiile la conducerea instituției au fost preluate – până la numirea unui nou șef – de comisarul general adjunct Alexandru Lucian Vasile, președintele TNL Călărași.

Inginer silvic de profesie, Alexandru Lucian Vasile a lucrat la Coslo Zinca, SRL-ul înființat de tatăl său, primar (PNL) în comuna Jegălia din județul Călărași, firmă la care a ajuns asociat și unde, potrivit CV-ului, „administrează achiziția și exploatarea de masă lemnoasă conform cu strategiile companiei și prevederile legislației în vigoare”.

Noul șef al Gărzii de Mediu are un Curriculum vitae Europass impresionant.

La secțiunea Competențe și aptitudini organizatorice, Alexandru Lucian Vasile se laudă cu „Capacitate de a aviza și de a lua decizii, prin asumarea responsabilității„, dar și cu „Competențe dobândite prin context”.

Când vine vorba de Competențe și aptitudini tehnice, noul șef al Gărzii de Mediu se mândrește cu o „Capacitate de utilizare a unui sistem dotat cu videoproiector sau cu scaner, precum și a numeroase alte tipuri de aparatură„.

La aceste abilități se adaugă și „Ușurință în înțelegerea modului de realizare și funcționare a mecanismelor„.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori nu le consideră relevante, alții nu vor să comenteze

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori consultați...

Accident mortal la Galați – microbuz plin cu pasageri, răsturnat

Accident mortal la Galați - microbuz plin cu pasageri,...

Aeronavele pot opera zboruri la Craiova și pe Gerul Bobotezei

Aeroportul Internațional Craiova a fost dotat cu echipamente de...