Ofițer de poliție bătut de femei în timp ce încătușa un hoț

Data:

O încercare de capturare a unui infractor căutat de poliție s-a soldat cu un dosar penal de ultraj, după ce ofițerul care a încercat să pună în executare mandatul emis de judecători a fost făcut knock-out de două femei, apropiate ale persoanei căutate.

Cel care ar fi fost victima actului de ultraj ar fi nimeni altul decât fostul șef ale Serviciului de Investigații Criminale Galați, destituit din funcție după ce a fost trimis în judecată pentru falsificare de pontaje. Drumul spre iad este pavat cu bune intenții, iar asta este valabil chiar și în cursul unei  misiuni de arestare a unui hoț.

Citește și VIDEO Miting de amploare al profesorilor. Sindicaliștii nu sunt de acord cu soluțiile Guvernului

A simțit-o pe pielea lui un ofițer de poliție de la Secția 2, care a mers marți într-un bar din zona I.C. Frimu, deoarece aflase că acolo s-ar fi aflat un individ căutat în baza unui mandat de arestare preventivă. Urmăritul, cercetat pentru furt, fusese inițial arestat la domiciliu, dar pentru că încălcase măsura, judecătorii emiseseră, în lipsă, un mandat de arestare preventivă, document pe care polițistul de la Secția 2 s-a gândit să îl pună în aplicare singur. A mers la cârciumă, numai că hoțul, care avea ”întăriri”, în persoana a două femei, mama și o altă femeie, nu s-a lăsat intimidat de legitimația prezentată de polițist. Continuarea, în Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Orașul culturii” ratează fără jenă banii europeni pentru Biblioteca Județeană Gheorghe Asachi | ReporterIS

„Orașul culturii” ratează fără jenă banii europeni pentru Biblioteca...

De ce întârzie autostrada A8? | Ziarul de Iași

Actualizarea studiului de fezabilitate și elaborarea proiectului tehnic pe...

Cât mai costă să îți faci o casă? Exemple concrete de calcule

Prețul pe metru pătrat la construcția de locuinţe individuale...