A murit omul de afaceri din Sibiu bătut de hoți în propria casă

Data:

A murit omul de afaceri din Sibiu bătut de hoți în propria casă. Adrian Kreiner a fost atacat în noaptea de duminică spre luni. În casă se mai afla iubita acestuia care dormea și fiica acestuia care a fost agresată fizic de indivizii care au intrat în casă, potrivit procurorilor.

Decesul lui Adrian Kreiner a fost confirmat de reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, informează ziarul Turnul Sfatului.

„Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri. Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a spus Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al spitalului.

Decesul, confirmat de partenera omului de afaceri

Iubita omului de afaceri a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook prin care roagă să-i fie respectată intimitatea.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner.

Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște. Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

Citește și: Reorganizarea IPJ Constanța după tragedia de la 2 Mai, finalizată. Ce conține proiectul lui Predoiu

Omul de afaceri sibian a fost internat în stare critică după ce a fost bătut de mai multe persoane necunoscute care au intrat în casă, de unde au furat mai multe obiecte. Bărbatul a suferit un stop cardio respirator și a fost resuscitat la fața locului de un echipaj SMURD, care l-a transportat apoi la spital, potrivit jurnaliștilor de la Turnul Sfatului.

Procurorii susțin că proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului și membrelor. Acesta a fost imobilizat, fiind legat de mâini și de picioare.

Sibianul este fondatorul și administratorul companiei Matec CNC Technik, cu sediul social în Șura Mică, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 127,09 milioane de lei și un profit net de 2,41 de milioane de lei, cu un număr mediu de angajați de 159 de persoane, conform datelor prezentate pe listefirme.ro.

Polițiștii îi caută pe cei trei tâlhari și au vizionat imaginile de pe zecile de camere de supraveghere instalate în casa omului de afaceri.

Citește și: Orașul cu cel mai scump gunoi și cea mai scumpă apă din țară

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / Adrian Kreiner)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Percheziții la un individ cercetat pentru trafic de droguri de mare risc. Bărbatul, care vindea cocaină a fost reținut VIDEO

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună...

Şoferiţa care a omorât-o pe Anastasia, judecată şi pentru ucidere din culpă

Şoferiţa care a omorât-o pe Anastasia, o fetiţă de...

Medic anchetat pentru că ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente. Aceasta a murit

Medic anchetat pentru că ar fi uitat o compresă...