OPINIE | Lucrătura PSD cu avionul lui Iohannis. Ciolacu și Grindeanu vor să arate sistemului că „regele moare, șerifii suntem deja noi”

Data:

Numeroase publicații și posturi de televiziune au difuzat in ultimele 24 de ore fotografii cu avionul cu care Klaus Iohannis a zburat in Japonia, in cadrul vizitei oficiale pe care a efectuat-o zilele trecute. Imaginile au fost propagate in spatiul public tocmai de purtatorul de cuvant al TAROM, Marius Popescu, un om despre care surse politice afirma ca este foarte apropiat de PSD. De altfel, TAROM este in subordinea Ministerului Transporturilor, care este condus de Sorin Grindeanu (PSD), susține Aktual24.

Marius Popescu nu a prezentat sec o informatie, oricum printre atributiile sale de purtator de cuvant al TAROM nu se afla monitorizarea zborurilor prezidentiale, ci a dat drumul unui bulgare menit sa creasca tot mai mare si sa loveasca in imaginea presedintelui Iohannis: fotografii cu interiorul extrem de luxos al avionului, mentiunea ca avionul a facut escala la Sibiu pentru „prima doamna” si ca avioanele TAROM ar fi putut si ele sa ajunga la Tokyo.

Citește și PSD a cumpărat reclamă în presa din Austria: scrisoare lui Ciolacu către cancelarul Nehammer despre Schengen

„Lux si extravaganta”, „avion cu dormitor”, „imagini cu uimitorul avion VIP”, au fost titlurile care au aparut imediat in presa.

Previzibil, de altfel.  Marius Popescu, fost jurnalist, cu o lunga experienta in comunicare in cadrul mai multor ministere si institutii ale statului, absolvent al Colegiului National de Aparare, a stiut exact ce impact vor avea imaginile pe care le-a postat pe pagina sa de Facebook. Varianta unei gafe este exclusa.

Un slujbas cu experienta al statului, numit pe o functie controlata politic, nu face niciodata o astfel de miscare de capul lui. Continuarea, pe site-ul Aktual24.ro.

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Comunitatea LGBTQ+ are un nou centru comunitar în București

Comunitatea LGBTQ+ are de acum un nou centru comunitar...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...