Orădean cercetat pentru „instigare online” la blocarea drumurilor de pe Valea Oltului

Data:

Orădean cercetat pentru „instigare online” la blocarea drumurilor de pe Valea Oltului. Un orădean în vârstă de 37 de ani este cercetat penal după ce, pe internet, a transmis mesaje prin care instiga la blocarea drumurilor publice în zona Valea Oltului și DN1 pe tronsonul Brașov – Ploiești, pentru a întârzia livrarea de produse alimentare esențiale populației, spun polițiștii.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliția Bihor, oamenii legii s-au sesizat din oficiu sâmbătă și fac cercetări pentru infracțiunea de instigare publică, raportată la infracțiunea de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Citește și Activista Angi Șerban ridicată de Poliţie din casă, pentru o postare pe Facebook

„Polițiștii de la investigații criminale îl bănuiesc pe un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, că, la data de 12 ianuarie a.c., prin intermediul unei aplicații de comunicare online, ar fi transmis mesaje prin care instiga la blocarea drumurilor publice în zona Valea Oltului și DN1 pe tronsonul Brașov – Ploiești, în noaptea de 14/15 ianuarie a.c.,pentru a întârzia livrarea de produse alimentare esențiale populației, respectiv carne, fructe, etc.”, a transmis Poliția Bihor. Cercetările sunt făcute sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, titrează publicația Bihoreanul.

Activistă luată din pat la Poliție

PRESSHUB a scris că și activista Angi Șerban a fost ridicată de Poliţie pentru o postare pe Facebook. Aceasta acuză că a fost luată din casă, din pat. Cunoscuta protestatara precizează că intervenția a avut loc la o adresă la care nu domiciliază și că Poliţia nu avea de unde să ştie unde se află decât dacă ar fi fost urmărită.„M-a luat Poliția Română de la o adresa la care nu domiciliez, cu mandat de aducere pentru instigare publică.M-au dus la Secția 13 și acum la Secția 18. Mă plimbă între secții. Domnule Cătălin Predoiu, de unde știe poliția unde dormeam în kwrwl gol mai devreme? Îmi ascultă Ministerul Afacerilor Interne, Romania telefonul fără mandat?”, a scris activista pe pagina sa de Facebook. Mai multe aflați AICI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related