Paradoxuri în lupta cu Covid la Botoşani

Data:

În doar câteva zile Botoşaniul a înregistrat cifre contradictorii în privinţa numărului de noi cazuri de Covid 19. La finalul săptămânii trecute a fost înregistrat cel mai mare număr de diagnosticări, în timp ce ieri Botoşaniul a avut cele mai puţine noi cazuri din ţară.

Botoşaniul a avut parte de paradoxuri în lupta cu Covid în acest weekend. Astfel, dacă vineri au fost semnalate cele mai multe cazuri în 24 de ore în ultimele trei luni, ieri, Botoşaniul a avut cele mai puţine raportate pe ţară. Potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), vineri, nu mai puţin de 19 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, la nivelul judeţului Botoşani. Ultima dată când DSP a raportat 20 de cazuri noi într-o zi a fost pe 18 iunie. De atunci şi până vineri media de cazuri noi a fost de şase-şapte cazuri zilnic.

Ieri, însă, Botoşaniul a fost la polul opus, fiind judeţul cu cele mai puţine cazuri din ţară în ultimele 24 de ore. Astfel, din totalul de 1.109 cazuri la nivel naţional, la Botoşani au fost raportaţi doar doi noi bolnavi de Covid19.

spot_imgspot_img
spot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related