Partidul lui Ponta în disoluţie. Membrii Pro România Olt trec la liberali

Data:

Partidul lui Ponta în disoluţie, după ce membrii filialei Olt a partidului Pro România, partid condus de Victor Ponta, au trecut în barca PNL. Anunţul mutării a fost făcut într-o conferinţă de presă de către preşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu.

„Le mulţumesc că au luat decizia de a se alătura proiectului nostru de a unifica toate forţele politice din judeţul Olt care vor să schimbe în bine acest judeţ şi să facă în aşa fel încât oltenii să-şi ia judeţul înapoi.

Le mulţumesc domnilor din conducerea Pro România. Astăzi vor deveni oficial membri ai Partidului Naţional Liberal, în calitatea domniilor lor de preşedinte Pro România, vicepreşedinţi Pro România şi toţi ceilalţi colegi din întreg judeţul care au decis să facă parte din acest proiect extrem de important, credem noi”, a declarat liderul PNL Olt, potrivit Ziare.com.

Citește și Renumit poliglot englez: „Limba română este preferata mea, din cele 10 vorbite”

Partidul lui Ponta în disoluţie

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Tiberiu Pană, fostul preşedinte Pro România Olt, a spus că a demisionat din partidul lui Victor Ponta şi a explicat că, în teritoriu, partidul este în disoluţie.

„Organizaţiile sunt aproape terminate, s-au desfiinţat, au trecut la alte partide, datorită neimplicării conducerii partidului în organizarea în teritoriu a partidului.

Ştiţi că Pro România, în urma alegerilor trecute, partidul a rămas cu datorii foarte mari, datorită nedecontării materialelor de propagandă, de campanie, de către AEP, au considerat că nu sunt conforme cu ceea ce trebuie, conturile partidului au fost blocate, activitatea în teritoriu nu s-a mai desfăşurat deloc.

În urmă cu câtva timp, preşedintele Pro România a mers consilier personal pe probleme economice, la premierul României, preşedintele PSD.

În condiţiile astea, Partidul Pro România a fost asimilat PSD-ului, şi organizaţiile teritoriale n-au mai putut face nimic pentru promovarea activităţilor politice ale Pro România în teritoriu”, scrie The Epoch Times Romania.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
2 COMENTARII
  1. Domnilor,cine este acest domn Ponta?Pentru mai tinerii jurnaliști,vă recomand să citiți pamfletul Mr.Pârț și curva popii al regretatului Vadim Tudor și cu ce se ocupa tânărul Victor pe la Paris,dacă deranjez scuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tehnologie revoluționară testată de NASA, un motor cu reacție de numai 1,3 metri | Aktual24

Tehnologie revoluționară testată de NASA. Agenția spațială americană a...

Românii și micii 1 Mai: de 7 ori mai multe comenzi față de o zi obișnuită

Românii și micii 1 Mai. Această zi deține recordul...

Al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în ţară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii...

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursa electorală: „AUR este cea mai mare otravă”

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursă....