Patru persoane suspectate de trafic de droguri de risc și mare risc, audiate | VIDEO

Data:

Patru persoane suspectate de trafic de droguri de risc și mare risc au fost ridicate de polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii DIICOT, după ce au efectuat miercuri 4 percheziții domiciliare în județul Argeș și municipiul București.

Perchezițiile au avut loc în trei dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive.

YouTube video

Citește și: Cine este mai bine văzut ca președinte al României între Ciucă și Ciolacu. Unde se află Drulă. Ce șanse are Geoană

Trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii la percheziții

Din cercetările efectuate în cele trei dosare penale, a reieșit faptul că, în 2023 – martie 2024, patru persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de canabis (drog de risc), cristal (3-CMC, drog de mare risc) și alphaPHip (substanță psihoactivă), către consumatori din județul Argeș și municipiul București.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate substanță cristalină de culoare albă, susceptibilă a fi droguri de mare risc, ustensile utilizate la porționarea și consumul drogurilor,  telefoane mobile și sume de bani în lei.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești”, a precizat Poliția Română.

Citește și: Cine este mai bine văzut ca președinte al României între Ciucă și Ciolacu. Unde se află Drulă. Ce șanse are Geoană

Patru persoane suspectate de trafic de droguri de risc și mare risc

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție„, a adăugat Poliția Română.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related