Percheziții la persoane cercetate pentru trafic, introducere în ţară şi deţinere de droguri

Data:

Percheziții: La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat 4 percheziții domiciliare, la persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, pe parcursul anului 2023, în mod repetat, 3 persoane ar fi procurat și expediat pe nume fictive mai multe colete cu droguri (canabis) către România

Acestea ar fi fost distribuite către mai mulți beneficiari din județele Vrancea și Brașov.

Patru percheziții

În urma celor 4 percheziții efectuate în județele Vrancea și Brașov, au fost descoperite și ridicate peste 7 kilograme de muguri de canabis.

Drogurile ar fi urmat să ajungă pe piață, 5.500 de lei, un cântar electronic de masă, un minicântar de precizie, două grindere cu urme de fragmente vegetale, 4 telefoane mobile și un dispozitiv de stocare informații.

Totodată, au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere în județele Vrancea și Brașov.

Trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc

După percheziții, în urma analizării materialului probator administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați, de 34 de ani

Cei doi vor fi prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, precum și măsura controlului judiciar, față de o femeie, de 26 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Citește și: Dan Dungaciu, suspect pentru abuz în serviciu într-un dosar DNA

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, inspectoratelor de jandarmi județene Brașov și Vrancea.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Secţie de votare amenajată într-o casă particulară, în Alba

Secţie de votare amenajată într-o casă particulară, într-un sat...

Dosar penal după ce nuntașii din Buzescu au blocat circulația | Aktual24

Nuntașii din Buzescu au blocat circulația în localitate și...