Pierderea microbuzelor școlare în comuna argeșeană Stâlpeni, un caz frustrant de incompetență și politizare

Data:

Pierderea microbuzelor școlare în comuna argeșeană Stâlpeni, un caz frustrant de incompetență și politizare. În timpul ședinței de consiliu local desfășurată luna trecută la Stâlpeni, la un moment dat s-a adus în discuție problema microbuzelor școlare. Respectiv, despre eșecul administrației Șerbănoiu de a se afla pe un loc bun în competiția cu alte comune, pentru a primi prin PNRR, fonduri europene, pentru microbuze școlare.

Despre acest subiect, Gazeta de Stâlpeni aa scris la vremea respectivă și a pus problema unei erori produse de directoarea liceului „I. C. Petrescu” din Stâlpeni.

“Surse din instituțiile de învățământ din comună susțin că datele transmise de primărie pentru acest program ar fi fost eronate. Aceste informații au fost primite de la directorul școlii, doamna profesor Postelnicu Elena, și indicau că în comună ar exista doar 160 de copii. Potrivit acestor surse, în realitate, numărul acestora depășește 260, poate chiar mai mult, „inclusiv elevii de la ciclul primar, preșcolarii de la grădinița din satul Stâlpeni, precum și elevii din învățământul gimnazial, liceal și profesional din Rădești, Oprești, Filipești (Ogrezea) și Livezeni”, a scris ziarul.

La discuția din cadrul ședinței de consiliu local, primarul comunei Stâlpeni a confirmat, fără un mesaj clar, că așa stau lucrurile. Că informațiile transmise de directoarea liceului au fost eronate, respectiv doar „o sută și ceva de elevi”, iar numărul de kilometri, doar 15. Iar acestea au contribuit la un punctaj mic acordat comunei Stâlpeni și ratarea locurilor eligibile pentru primirea de fonduri europene.

Continuarea în Gazeta-stalpeni.ro

Citește și: Statul este prezent în 219 consilii de administrație. Venitul mediu al unui membru: 10.000 de lei

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: CJ Argeș / Facebook – Arhivă)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...