PNL-ul condus de Cîțu plătește 100.000 de euro/lună pentru servicii de propagandă unui om de afaceri care distribuie mesaje anti-Klaus Iohannis, anti-vaccin, anti-UE și teorii conspiraționiste

Data:

Metalik Advertising SRL, una dintre firmele nou-apărute pe lista celor care primesc lunar bani de la PNL pentru servicii de propagandă, îl are drept patron pe un fost membru PSD, exclus în 2019 din această formațiune politică.

Mihăiță Dumitru (46 de ani) s-a luptat în instanță să anuleze decizia de excludere, dar a pierdut procesul un an mai târziu. Contul lui Dumitru de pe Facebook reprezintă, în mare parte, o înșiruire de distribuiri anti-Klaus Iohannis, anti-Rareș Bogdan, anti-vaccin, anti-UE, precum și de teorii conspiraționiste.

În trecut, Dumitru a fost șeful șoferilor de la Realitatea TV. Nici președintele PNL, Florin Cîțu, și nici purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuț Stroe, nu au răspuns întrebărilor legate de contractul încheiat cu această societate și de patronul acesteia.

Conform unei situații pe care a obținut-o, la începutul acestui an, site-ul Europa Liberă România, după alegerea ca președinte PNL a lui Florin Cîțu, au avut loc câteva modificări pe lista firmelor care primesc lunar bani de la acest partid pentru ”servicii de propagandă și presă”.

Una dintre noutăți este apariția pe listă a societății Metalik Advertising SRL cu sediul social în comuna Periș, județul Ilfov, unic asociat Mihăiță Dumitru.

Articolul complet poate fi citit pe site-ul G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...

Nou parc industrial în Bihor: Parcul de Specializare Inteligentă Ștei | Bihoreanul

Nou parc industrial în Bihor. Președintele Consiliului Județean Bihor,...

Cum ar trebui alianțele politice să interpreteze rezultatele la alegerile politice

Valentin Naumescu, profesor de relații internaționale la Facultatea de...