Poliţistul local lovit de un scandalagiu în centrul Piteștiului a murit la spital

Data:

Poliţistul local lovit de un scandalagiu, în seara zilei de 4 noiembrie, în centrul Piteştiului, a murit duminică la spital, fără să-şi mai fi revenit din comă, informează Argesulonline.ro.

Potrivit informării transmise de Primăria Piteşti, a doua zi după agresiune, „în jurul orei 21,45, C.S. în vârstă de 55 de ani, polițist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă, în dreptul Colegiului Național “I.C.Brătianu”.

Polițistul i-a atras atenția asupra comportamentului – act de vandalism în pațiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moșoaia, l-a lovit în zona feței, prin surprindere.

Citește și: Incredibilul drum al inimii Reginei Maria. Unde ar trebui să se afle de fapt | VIDEO

În urma loviturii, polițistul local a căzut și a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconștient”.

Poliţistul local, pe nume Condoruş Sevaste, a fost operat la cap, dar nu şi-a mai putut reveni din comă şi a murit la spital. Tânărului din Moşoaia i se întocmise iniţial dosar penal pentru ultraj. Acum, încadrarea juridică se va schimba, probabil în lovituri cauzatoare de moarte.

„Polițistul local din Pitești, Condoruș Sevaste, în vârstă de 55 de ani, a pierdut lupta pentru viață! Polițistul a fost atacat cu agresivitate, în timpul serviciului, cu 15 minute înainte de a ieși din tură, în data de 4 noiembrie, de către un tânăr de 20 de ani din Moșoaia, care deranja ordinea publică.

Citește și: Afacerea cu mame surogat racolate din România continuă, deși a devenit publică

În urma incidentului, polițistul a ajuns în stare gravă la spital și s-a aflat în comă timp de două săptămâni. Angajații Primăriei Municipiului Pitești sunt alături de familia greu încercată în aceste clipe și de colegii din Poliția Locală Pitești, îndurerați de pierderea unui om care a fost în slujba comunității timp de 16 ani.

Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și care deplâng, acum, sfârșitul tragic al celui ce a murit făcându-și datoria! Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis duminică Primăria Pitești.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Primăria Pitești / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...