Poştaşii din Olt, agenţi electorali pentru PNL

Data:

Poştaşii din Olt, agenţi electorali pentru PNL. PSD a transmis, vineri, o solicitare reprezentanţilor Poştei Române şi ai Casei Naţionale de Pensii Publice cu privire la „serviciul special de capsare” a materialelor de propagandă politică de taloanele de pensii distribuite pensionarilor.

Astfel de materiale au fost împărţite şi în Slatina, dar şi în mai multe localităţi din judeţul Olt.

Potrivit informaţiilor Reporter 24, taloanele de pensii cărora le-au fost ataşate materialele de propagandă ale PNL au fost distribuite în Slatina şi în localităţile din judeţul Olt.

Săptămâna trecută, astfel de materiale au fost distribuite de poştaşi, în judeţul Olt. Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, le-a cerut explicaţii reprezentanţilor Poştei Române din judeţ, în urma acestor acţiuni.

El a adăugat că ataşarea unor astfel de materiale pe cupoanele de pensii este în afara legii.

„Mi-a fost semnalat că astfel de pliante au fost distribuite şi în judeţul nostru, săptămâna trecută. I-am contactat pe reprezentanţii Poştei din Olt şi le-am cerut să precizeze cum de factorii poştali au devenit distribuitori ai propagandei unui partid politic. Încă aştept un răspuns oficial şi argumentat pentru că este ilegal să ataşezi un material electoral de cuponul de pensii”, a declarat Marius Oprescu.

Citește și: Claudiu Crăciun: Ar trebui să ne îngrijoreze tentația unor părți din partidele mari de a colabora cu AUR

Poştaşii din Olt, agenţi electorali

„Celor două entităţi publice li s-a cerut să precizeze dacă un astfel de serviciu este legal, având în vedere că e vorba de documente emise de autorităţile statului român, asociate în mod direct cu propaganda unui partid politic.

De asemenea, s-a solicitat conducerii Companiei Naţionale Poşta Român” să precizeze care este tariful perceput pentru acest «serviciu suplimentar de capsare» prestat de angajaţii companiei (pe lângă serviciul de distribuire) şi dacă partidul beneficiar a achitat distinct suma corespunzătoare”, arată comunicatul de presă al PSD.

Mai multe în Reporter24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1: s-au înscris...

Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă...

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de ore

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de...