Povestea de iubire dintre o nevăzătoare și un bărbat sănătos

Data:

Povestea de iubire dintre o nevăzătoare și un bărbat sănătos. „Dacă aș putea să-mi scot ochii, ți-aș da ție unul”. Roxana (31 de ani) și Ionuț (42 de ani) Munteanu sunt căsătoriți de aproape 11 ani.

Tânăra și-a pierdut total vederea încă din adolescență, din cauza unei cataracte netratate la timp, care a evoluat și s-a transformat în Glaucom, pe când Ionuț este perfect sănătos. În ciuda acestei diferențe, dar și a celor două familii, care s-au opus ferm la început, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

„Suntem căsătoriți de aproape 11 ani. Eu locuind la Neamț, iar el la Iași, am vorbit la telefon timp de 4 ani. El nu știa atunci că eu nu mai văd deloc de la 16 ani. Nu i-am spus pentru că eram conștientă că s-ar putea să nu mai vorbească cu mine.

Îl și testam, puneam fete să-i dea mesaje. Iar mie îmi plăcea cum vorbea, de el. Într-un final, i-am spus la telefon care e adevărul. Știți ce a făcut?

A venit să mă fure, la propriu, de acasă. Și îl auzeam prin apel cum îi zicea tatălui lui că sunt frumoasă. Părinții noștri ziceau că nu are cum să mă placă, Ionuț neavând vreo problemă de sănătate”, a declarat Roxana Munteanu reporterilor „Ziarul de Iași”.

Citește și Condamnarea primită de Dan Voiculescu ar putea fi anulată. Tribunalul București a admis în principiu o cerere de revizuire a sentinței definitive

Fără doar și poate, cea mai frumoasă declarație pe care Roxana a primit-o de la soț a avut loc chiar atunci.

„El mi-a spus așa «Dacă aș putea să-mi scot ochii, ți-aș da ție unul. Eu să văd cu unul, tu cu celălalt, ar fi suficient». Când am auzit asta, mi-am dat seama că mă iubește, că nu ar avea vreun alt motiv să stea cu mine. De fapt, el avea toate motivele să se supere pe mine pentru că i-am ascuns diagnosticul atâția ani, în primul rând”, a menționat Roxana.

Povestea de iubire dintre o nevăzătoare: ,,Nu vrem să se chinuie un suflețel”

Întrebat ce iubește cel mai mult la partenera de viață, Ionuț a mărturisit timid că nu are ce să-i reproșeze.

„Am mai avut iubite înainte, clar, dar nu atât de cuminte și sufletistă, frumoasă. Și vocea ei îmi place”, a susținut bărbatul.

În plus, de când formează o familie, Roxana a declarat că nu mai are motive să plângă. Soțul o susține în tot și toate. Mai mult, cea mai importantă decizie pe care au luat-o recent a fost renunțarea la ideea de a avea un copil.

„N-am mai plâns de mult timp din cauza deficienței. El este totul meu. Am plâns doar din cauza antrenamentelor pentru că sunt vicecampioană europeană la bowling, iar acum vreau să devin campioană europeană. 

Mereu va exista un gol în sufletul meu, nu-l pot vedea, doar îmi imaginez cum arată, la mine e mereu întuneric.

Și după o perioadă în care voiam amândoi foarte mult un copil, am decis să nu facem, șansele ca afecțiunea să se transmită din generație în generație fiind foarte mari.

Nu am vrea să se chinuie un suflețel, ne avem unul pe altul și asta e.  Suntem fericiți”, a subliniat tânăra. 

Mai multe puteți citi în Ziarul de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
1 COMENTARIU
  1. M-a impresionat povestea voastră.
    Dar mi-a lăsat putin un gust amar faptul ca ati renunțat sa aveti un copil. Poate ar trebui sa va interesați mai mult la dr oftalmologi.
    Din proprie experienta va spun ca nu este obligatoriu sa se transmită afecțiunile.
    Eu am avut cataracta congenitala la ambii ochi și ulterior la unul dintre ochi am făcut glaucom. Băiatul meu, acum în vârstă de 11 ani, în afara de o usoara miopie – frecventa la copiii de vârstă lui – nu are nicio problemă oftalmologica.
    Va doresc numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Arhiepiscopul Tomisului a fost trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului a fost trimis în judecată de DNA...

Sfatul unui medic ieșean și miturile legate de mahmureală | Ziarul de Iași

Sfatul unui medic ieșean și miturile legate de mahmureală....

 „Amintiți-vă de război, apreciați-vă libertatea” | Știri Craiova

 „Amintiți-vă de război, apreciați-vă libertatea” este un proiect ce...