Premierul Cîțu, despre condiționarea banilor din PNRR de reformele din justiție: Nu este adevărat. PNRR nu o să fie condiționat de justiție

Data:

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, în cadrul consultărilor cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României, că nu este adevărat că banii din Programul Național pentru Relansare și Reziliență (PNRR) vor fi condiționați de adoptarea reformelor din justiție.

„Nu este adevărat. Sunt câteva lucruri acolo care sunt de bun simț, dar nu au ncio legătură cu reforma în justiție așa cum vrem noi să o facem. PNRR nu o să fie condiționat de justiție. Sunt doar câteva borne, clarificări. De exemplu, în România, legile după ce sunt modificate prin amendament să fie publicată întreaga lege cu noul amendament, să fie clar pentru toată lumea care este ultima formă. Acesta este un exemplu de modificare care apare în PNRR, dar nu avem Legile Justiției așa cum discutăm de ele în spațiul public pentru că am văzut această discuție și nu aș vrea să fie înțeleasă prost”, a declarat Florin Cîțu.

Citește articolul integral în G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ursula von der Leyen, în așteptarea votului pentru viitorul președinte al Comisiei Europene

Noul Parlament European urmează să stabilească, prin vot secret,...

Finalizarea proiectului „Reabilitare termică a Clădirii Detașamentului de Pompieri Giurgiu în vederea creșterii performanței energetice”

Finalizarea proiectului „Reabilitare termică a Clădirii Detașamentului de Pompieri Giurgiu în vederea creșterii performanței energetice”

APIA Arad îşi construieşte un sediu nou, de 13,4 milioane de lei

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Arad...