Premierul Ciucă ar urma să demisioneze luni – președintele Iohannis – întâlnire decisivă liderii Coaliției: rotativa se face săptămâna viitoare

Data:

Președintele Klaus Iohannis a discutat miercuri cu liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre rotativa la guvernare și calendarul schimbării guvernului, au declarat pentru G4Media surse politice.

Premierul Ciucă ar urma să demisioneze luni din funcție și să declanșeze astfel rotativa, cu Marcel Ciolacu viitor premier. Accelerarea procedurii politice are loc pe fondul crizei de timp: sesiunea Parlamentului se termină la 30 iunie și noul guvern nu poate fi instalat fără Parlament.

Citește și Victimele infracţiunilor ar putea primi vouchere în limita a cinci salarii

Cei trei lideri au convenit demisia guvernului Ciucă și instalarea guvernului Ciolacu să aibă loc săptămâna viitoare, indiferent de rezultatul negocierilor cu sindicatele din educație. (G4 Media)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acuzații de mită electorală în campania pentru Primăria Ploiești

Acuzații de mită electorală. Mihai Polițeanu, candidat independent la...

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul ilegal din Ucraina | Aktual24

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul...