Premierul Nicolae Ciucă: Modificarea sistemului de taxare a companiilor nu ar fi o bună practică

Data:

Cota unică trebuie aplicată așa cum este stabilită și cum a fost prevăzută inițial, spune, luni, premierul Nicolae Ciucă care expică și de ce modificarea sistemului de taxare a companiilor nu ar fi o bună practică.

„Am discutat în acest sens cu reprezentanții Consiliului Fiscal. Măsurile de susținere a investițiilor luate de guvern contribuie la menținerea echilibrului economic și la o creștere economică substanțială în primul trimestru, comparativ cu trimestrul precedent și cu perioada similară a anului trecut. Aceste rezultate arată că modificarea sistemului de taxare a companiilor nu ar fi o bună practică”, spune premierul.

Modificarea sistemului de taxare a companiilor pică: „Vom analiza și vom lua o decizie”

Premierul spune că Guvernul lucrează la alte măsuri fiscale.

„Sunt alte măsuri fiscale la care specialiștii în domeniu lucrează și pe care sunt convins că le vor aduce și le vor prezenta coaliției de guvernare, după care, în momentul în care în interiorul coaliției vom analiza și vom lua o decizie, o vom prezenta public”, mai apune premierul.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.