Președintele Iohannis, zero critici după tragediile din ultima lună, la trei zile după explozia de la Crevedia: Guvernul a intervenit rapid, au fost luate măsurile care au putut fi luate 

Data:

Președintele Iohannis, zero critici după tragediile din ultima lună, la trei zile după explozia de la Crevedia: Guvernul a intervenit rapid, au fost luate măsurile care au putut fi luate. Președintele Klaus Iohannis a făcut marți declarații, la trei zile după explozia de la Crevedia, și a vorbit despre marile tragedii din ultima lună.

El a evitat orice critică pentru autorități, lăudând chiar guvernul pentru intervențiile de la Crevedia. Întrebat dacă România e un stat eșuat – expresie pe care el însuși o folosise în 2021, a spus că ”sintagma cu statul eșuat o mai folosesc politicienii în vâltoarea abordărilor electorale, dar nu trebuie să credem că nimic nu funcționează”.

Președintele nu a prezentat nici o soluție pentru marile probleme sistemice din România și nu a furnizat detalii relevante pe vreun subiect, în ciuda întrebărilor ziariștilor. La aproape toate întrebările ziariștilor, el a repetat constant că autoritățile trebuie să-și facă datoria.

Citește și O afacere care a explodat în România: mame surogat. Tinerele sunt racolate la vedere

De asemenea, șeful statului nu a vorbit despre vreo schimbare majoră pe care o cere în societate sau în funcționarea instituțiilor și nici nu a cerut, ca în alte ocazii, ședințe cu guvernul ori cu partidele din coaliția de guvernare. Principalele declarații –

Am fost în vizită, am vizitat pompierii răniți care sunt aici, în spital. Am întâlnit două categorii de persoane pe care trebuie să recunosc că le admir și le stimez. Pompierii care au fost la intervenție, profesioniști, hotărâți, dăruiți, și care, din păcate, au fost răniți în cadrul acestei intervenții. Pe de altă parte, evident, medicii, întregul corp medical, care s-a mobilizat incredibil. Rapid de tot s-a mobilizat întregul spital, a preluat pacienții, i-a tratat și aceste intervenții foarte rapide cred că putem să spunem că au salvat vieți și destine.

Și unii, și alții au toată aprecierea și admirația mea. Pe pacienți i-am întrebat și despre intervenție, am avut un dialog cu ei și le-am dorit însănătoșire grabnică. Iar pe cei din corpul medical i-am felicitat pentru munca pe care o fac nu doar acum, în fiecare zi. Mai multe, în G4 Media.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis are și susținerea Turciei | Revista22

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis...

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...