Primărie închisă pentru că funcționarii au plecat la petrecerea secretarei

Data:

Primărie închisă înainte de finalul programului, pentru ca angajaţii să meargă la petrecerea unei secretare.

Evenimentul a avut loc într-o obişnuită zi de joi, când nu era nicio sărbătorea legală sau eveniment care să justifice închiderea prematură a porţilor. Primăria şi-a suspendat activitatea de la ora 14:00.

Toţi cei 17 angajaţi ai Primăriei din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani, au fost invitaţi la masa festivă, lăsând instituţia fără niciun reprezentant în timpul programului.

În ciuda insistenţelor presei şi ale cetăţenilor, primarul a ales să evite discuţiile cu privire la această situaţie, închizându-şi telefonul imediat ce a fost informat de către un reprezentant al presei despre închiderea primăriei.

Citește și Primarul din Botoșani a fost turnat la DNA de soțul amantei – păstrase subiectele de concurs primite de soție de la primar

Primărie închisă. Cum a explicat primarul

Un bărbat aștepta câteva răspunsuri privind cererea lui de concesionare, când surpriza lui a fost că nimeni nu mai era la muncă pe data de 1 februarie.

„Acum am venit, știind ca programul lor este până la ora 16, ca la orice instituție publică. Am venit să depun această petiție. Cum să intru dacă poarta la aceasta oră este închisă”, a spus cetățeanul pentru Antena 3 CNN.

Citește și: 3 ani de la incendiul de la „Matei Balș”. 26 de morți, ancheta bate pasul pe loc, niciun vinovat

Contactat telefonic și întrebat unde sunt toţi angajaţii, primarul comunei a transmis presei că toţi sunt plecaţi cu muncă, pe teren.

„Sunt plecat. Nu e nimeni. (n.r. la primărie). Suntem pe teren avem nişte problemuţe cu o extindere de gaz”, a spus primarul.

Televiziunile au difuzat imagini de la petrecere iar în cadrul acestora se vede cum angajaţii luau masa la restaurant şi ascultau muzică de petrecere.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto – captură video Antena3

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
1 COMENTARIU
  1. Nu ma mira si nici nu cred ca este ceva unic, aceasta meteahna este una din racilele epocii comuniste, unde fanariotismul tarziu si lipsa de profesionalism, a dominat societatea romaneasca, urmarile fiind evidente si nu usor de corectat, decat prin sanctiuni severe….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...