Un tânăr de 18 ani va reprezenta România la Olimpiada Gastronomică Mondială

Data:

Un tânăr de 18 ani va reprezenta România la Olimpiada Gastronomică Mondială. Botoșăneanul Andrei Miron, absolvent al Școlii Profesionale de Cooperație-Botoșani, va reprezenta România la Olimpiada Gastronomică Mondială IKA din Stuttgart.

La doar 18 ani, tânărul bucătar a câștigat deja locul I la Concursul Național pe Meserii desfășurat în 2022 la Călimănești, și face parte acum din echipa națională de juniori alături de alți talentați din țară. Rezultatul obținut a fost în domeniul Turism Și Alimentație, calificarea Bucătar.

Citește și Puternica echipă turcă Eczacibasi Dynavit Istanbul a zdrobit-o pe cea ucraineană SC Prometey Dnipro la Mioveni

Andrei Miron face parte din echipa națională de juniori alături de Munteanu Dadiana (Căpitan), Paul Antohi, Filip Adam, Mihai Petre, David Toader, Andreea Buzatu, și Bogdan Cozma (Manager Echipă).

Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart reunește mai mult de 1.200 de bucătari și patiseri din peste 55 de țări, organizați în 89 de echipe și peste 500 de bucătari profesioniști participanți la probe individuale, titrează publicația Monitorul de Botoșani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related