Primarul Bistriței, citat la Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud

Data:

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a fost surprins miercuri de jurnaliștii de la decisiv.ro intrând în sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Decisiv.ro relatează că Primarul a stat nu mai puţin de o oră şi 39 de minute în sediul IPJBN, timp în care unul dintre consilierii personali ai acestuia din Primaria Bistrita a fost văzut aducând mape cu documente. La plecare, Primarul Ioan Turc nu mai avea cu el și documentele, care au fost reținute de poliţişti, semn că primarul nu doar ca era pregătit, dar și că discuţiile n-au vizat doar simple informări, ci au necesitat explicaţii şi documente justificative, conform decisiv.ro.

Conform unei investigații saptamana.online, ancheta procurorilor privind ilegalitățile din urbanismul bistrițean nu i-a speriat pe funcţionarii din Primăria Bistriţa, respectiv chiar în timp ce polițiștii și procurorii scormoneau prin birourile Primăriei funcționarii de la urbanism au eliberat o autorizație cu cântec (fără aviz de mediu), unele dintre acte purtând chiar semnătura actualului primar, PNL-istul Ioan Turc (așa cum am arătat în investigația menționată).

Citește articolul integral pe Saptamana.online

Citește și: Marasm și soluții. De la Putin la o nouă constituție pentru România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: decisiv.ro)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...