Primăria Iași, dată în judecată pentru starea proastă a drumurilor

Data:

Primăria Iași a scăpat de plata reparațiilor pentru o mașină avariată pe bulevardul Poitiers. Șoferul avea asigurare CASCO și a fost scutit de griji. Societatea de asigurări nu a reușit să-i convingă însă pe judecători că accidentul se produsese din cauza municipalității.

Omniasig Vienna Insurance Group s-a adresat instanței la sfârșitul anului 2020, chemând în judecată Primăria. În iulie 2019, unul dintre șoferii asigurați de Omniasig suferise un accident în dreptul clădirii Continental. Se afla pe prima bandă de mers și a intrat cu roțile autovehiculului într-o groapă nesemnalizată, avariindu-și janta și anvelopa din dreapta-față. Societatea a plătit reparațiile, în sumă de 5.181 lei, iar acum își cerea banii înapoi, reproșând municipalității starea drumului, dar și nesemnalizarea problemelor existente.

De cealaltă parte, reprezentanții Primăriei au afirmat că Omniasig nu demonstrase că accidentul se produsese pe un drum administrat de municipalitate.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Parlamentarii și-au mărit salariile, folosindu-se de o ordonanță care nu îi viza. I-a ajutat UDMR

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe