Primarul din Mioveni, prins când returna o mită de 10.000 de euro

Data:

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu (PSD), este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influență. Potrivit unor surse judiciare, el ar fi cerut 30.000 de euro pentru angajarea pe un post de conducere la spitalul din localitate.

A primit 10.000 de euro în avans, dar nu a reușit să-și impună omul în funcție. În aceste condiții, s-a întâlnit cu acesta să-i restituie banii, moment în care a fost prins în flagrant de procurorii DNA.

Banii ar fi fost returnați la sediul primăriei.

Citește și: Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a fost reţinut de procurorii DNA

În acest moment, procurorii DNA efectuează percheziții la locuința primarului, în căutarea de dovezi suplimentare care să susțină acuzațiile aduse împotriva sa.

Ion Georgescu este al doilea membru al partidului care se află sub lupa justiției din cauza unor acuzații de corupție, după scandalul lui Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, prins anterior cu o mită de 1,25 milioane de lei.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției.Mai colaborează cu Europa Liberă România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vârsta de pensionare nu va crește, dacă este legată de speranța de viață. Declarație surprinzătoare a ministrului Muncii

Vârsta de pensionare nu va crește în România, dacă este legată de speranța de viață. Este o declarație surprinzătoare a ministrului Muncii, în redacția Alba24.

Lavrov la OSCE: „Îmi este indiferent”. Cum s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată

Disprețuitor la adresa organizațiilor internaționale și a Vestului, Serghei Lavrov s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată. A avut succes demersul său? Alexandra von Nahmen relatează pentru DW de la Skopje.

Aktual24 | Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele de animale

Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele. UE a aprobat o schema de 1,5 miliarde de euro pentru a cumpăra ferme olandeze și a reduce emisiile de azot, relateaza Euronews.