Primarul Galațiului: „E o reuşită că n-am dat faliment ca administraţie”

Data:

Axa Siderurgiştilor – 1 Decembrie – Traian Vuia – Henri Coandă – George Coşbuc, Casa Artelor şi… faptul că administraţia locală nu a dat faliment, acestea sunt cele mai importante trei reuşite ale acestui an, în viziunea primarului Ionuţ Pucheanu.

Fireşte, trebuie adăugate în palmaresul anului 2022 proiectele şi sumele pe care Primăria Galaţi a reuşit să le atragă din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Citește și: 4 motive pentru care merită să vorbim (de bine) despre Revoluția Română din 1989

Invitat la „Interviurile Reperul Tv”, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a fost întrebat care sunt cele mai importante trei reuşite ale acestui an. Edilul-şef a nominalizat, pe primul loc, axa Siderurgiştilor – 1 Decembrie – Traian Vuia – Henri Coandă – George Coşbuc, afirmând că, de departe, este una dintre cele mai mari investiţii realizate de administraţia publică locală în ultimii zece ani. Primarul a plasat pe locul secund „Casa Artelor” – restaurarea şi punerea în valoare a imobilului de pe strada Domnească nr. 58.

„Cred că cea de-a treia reuşită – mai în glumă, mai în serios – e că n-am dat faliment ca administraţie. A fost o problemă fantastic de mare cu preţurile, care au luat-o razna şi pe care a trebuit să le susţinem. Bani pe care la începutul anului nu i-am prevăzut, că nu aveam de ce, şi care ne-au adus la sapă de lemn.

Continuarea în Viața Liberă.


Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...