Primarul Piteştiului şi city managerul pierd procesele cu ziariștii locali

Data:

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, şi city-managerul Lucreţiu Tudor cereau în instanță, de la publicația Argeșul Online, fiecare câte 50.000 de lei. Judecătoria Piteşti a dat câştig de cauză jurnaliștilor.

Totul a plecat, în toamna anului trecut, de la un articol publicat de săptămânalul Impuls de Argeş, semnat de directorul Adi Ilinca, în care era reprodus conţinutul unei plângeri adresate DNA Piteşti de „un grup de membri PSD”, în care erau semnalate o serie de fapte de o gravitate deosebită.

Reproducem aici doar un scurt fragment din documentul respectiv: „Domnul Cristian Gentea, în calitate de preşedinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local Piteşti, pentru foloase materiale a acordat mai multor oameni de afaceri autorizaţii de construcţii a unor blocuri.

Citește și: Preotul Visarion Alexa și-a recunoscut faptele, în fața comisiei de disciplină a BOR

Sumele cerute de către acesta ajungeau la 100.000 de euro, pentru un bloc, modalitatea propusă de către domnul Cristian Gentea, oamenilor de afaceri sunt următoarele: apartamente în bloc pe numele unor rude, plata cash, contracte de consultanţă fiscală între firmele oamenilor de afaceri sau a firmei deţinute de soţia sa”.

Am cerut permisiunea proprietarului Impuls de Argeş să publicăm şi noi articolul respectiv, am primit-o şi l-am publicat.

Nu înainte, însă, de a cere, în scris, punctele de vedere ale dlor Cristian Gentea şi Lucreţiu Tudor. Dumnealor, însă, foarte bine consiliaţi, nu au răspuns solicitării noastre, scriu ziariștii de la Argeșul Online.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse în cuvinte | Crișana

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse...