Proiectul plagiat cu care noul manager al Sanatoriul din Geoagiu va conduce spitalul

Data:

Proiectul plagiat cu care noul manager al Sanatoriul din Geoagiu va conduce spitalul. Ancuța Suciu a obținut postul cu media 9,77. A fost numită în urmă cu un an, după ce și-a dat demisia fostul manager și va conduce spitalul din Hunedoara pentru următorii 4 ani.

Proiectul de management este bazat pe lucrări anterioare ale unor foști directori din sistemul sanitar, scrie Gazeta de Dimineață.

Proiectul plagiat: paragrafe întregi copiate în proiectul de management

Ancuța Suciu nu doar și-a însușit o idee/o teorie, ci a preluat-o cuvânt cu cuvânt.

Dacă în urmă cu cinci ani, fostul director al DSP Hunedoara, Sebastian Mezei, a fost respins în concursul pentru funcția de manager al Sanatoriului, două dintre punctele pe care acesta le-a indicat ca „minusuri” ale unității se regăsesc în proiectul câștigător al Ancuței Suciu.

Cu alte cuvinte, două din trei probleme ale sanatoriului există și astăzi. Și nu sunt oricum, ci cuvânt cu cuvânt, formularea fiind 1 la 1.

Diferența este că Sebastian Mezei identificase atunci cinci probleme critice. Ancuța Suciu doar trei. Două identice cu cele de acum câțiva ani.

Citește și: Directorul Poștei ia 2.000 de lei daune morale de la șefa de sindicat pentru că l-a jignit într-un miting de protest

Dacă problemele critice au fost preluate din planul fostului director DSP, analiza SWOT este luată de la un alt fost director DSP, care fost și director medical la spitalul CFR din Simeria, Dumitra Ștefan.

Ancuța Suciu a fost în perioada acestui mandat consilier județean PSD, după care a fost numită consilier juridic la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara. La puțin timp, a fost numită director interimar.

În data de 15 decembrie, a fost validată prin concurs pentru acest post.

Articolul integral, în Gazeta de Dimineață


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

50 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor de termoficare în Oradea | Bihoreanul

Primăria Oradea a depus joi la Ministerul Energiei un...

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro la Oradea | Bihoreanul

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro...