„PROMOŢIE” LA O SPĂLĂTORIE AUTO DIN PITEŞTI: LA CÂTEVA SPĂLĂRI, BONUS O DOZĂ DE COCAINĂ SAU AMFETAMINĂ

Data:

Administratorul de facto al unei spălătorii auto din Piteşti e suspectat de poliţiştii de la Crimă Organizată că, pe lângă spălat maşinile, s-ar mai fi îndeletnicit şi cu traficul de cocaină şi de amfetamină

„Astăzi, 24 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, efectuează o percheziţie domiciliară, în municipiul Piteşti, într-o cauză în care se efectuează cercetări, faţă de o persoană bănuită, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată”, a informat azi biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„În fapt s-a reţinut că, persoana bănuită ar fi comercializat droguri de mare risc, respectiv cocaină și amfetamină, în municipiile Pitești și Câmpulung, potențialilor consumatori interesați, deplasându-se la aceștia adeseori cu o autospecială taxi, în diverse locuri din municipiile amintite anterior.

De asemenea, de cele mai multe ori, persoana bănuită ar fi comercializat ilegal stupefiantele și la sediul unei spălătorii auto, pe care ar fi administrat-o în fapt.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, va fi condusă, în vederea audierii, o persoană”, a mai transmis Poliţia. Persoana respectivă este chiar omul de „afaceri” la domiciliul căruia s-a efectuat percheziţia cu pricina, informează ARGEȘUL ONLINE.

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Nou parc industrial în Bihor: Parcul de Specializare Inteligentă Ștei | Bihoreanul

Nou parc industrial în Bihor. Președintele Consiliului Județean Bihor,...

Au înflorit narcisele și gențienele în Munții Rodnei | Săptămâna Online

Au înflorit narcisele și gențienele pe Masivul Saca, din...